Hoeve Maria

exclusieve groepsaccommodatie

Onze diensten


 Familie opstelling - Systemisch werken

Waarom zou je willen deelnemen? Een opstelling biedt jou als representant een unieke ervaring te voelen, denken, spreken en bewegen voor wie je opgesteld wordt. Het biedt jou als vraagsteller zicht op een dynamiek in je familie systeem die mede vormend is voor je denken, voelen, willen, doen en laten in je dagelijks leven. Een opstelling kan je vrij maken van systemisch belemmerende invloeden, het kan negatieve patronen doorbreken.

Op aanvraag stuur ik je een beschrijving van wat ik versta onder Sytemisch Werken en opstellingen. Het filmpje www.psyned.nl/familieopstelling geeft een indruk van wat en hoe. Ook het boek 'De Fontein' van Els van Steyn geeft heldere informatie.

Ik heb mijn opleiding genoten in 2015 bij Çentrum Open Mind nabij Gent (BE)

Tijdens mijn werk als coach in het onderwijs doe ik positieve ervaringen op met Systemisch Werk individueel.

Ik reken geen kosten, een bijdrage achteraf mag.

Je hebt geen kennis of ervaring met Systemisch Werk nodig als representant of om een opstelling te vragen.

Ik heb koffie en thee klaar vanaf 19:30 uur. Graag vooraf aanmelden en breng extra sokken of sloffen mee. We starten 20:00 uur. Je bent van harte welkom en tot niets verplicht.

Neem de inrit met de treurwilgen en rijd door tot achter de hooiberg alwaar je kunt parkeren. De voordeur is aan de (oost)zijkant van de boerderij.

Dirry Renneboom, dirry@rennneboom.nl  06 1499 3894


Over familieopstellingen zijn meerdere goeie sites te vinden waaronder de site van Lisadekruijf.nl