Hoeve Maria

exclusieve groepsaccommodatie

Unieke locatie voor persoonlijke groei en groepsverbinding in het Groene Hart, hartje Krimpenerwaard 

Wat is er te doen op Hoeve Maria?

* Meestal elke LAATSTE WOENSDAG van de maand (familie)opstellingen, vooraf graag bij Dirry aanmelden: dirry@renneboom.nl  of 06 1499 3894. Eerstvolgende opstellingsavond is op woensdag 6 oktober. Lees verder bij 'onze diensten' onderaan de pagina.

Activiteiten kunnen op Hoeve Maria op 1,5 m georganiseerd worden. (Vanaf 25 september 2021 is dit niet meer verplicht).

Zoals zondag 1 augustus 2021 in het kader van de Herman de Man- maand: 3x een vertelvoorstelling; "Stoombootje in de Mist" en "Geitenmie" door Stella Speksnijder. Rond 60 bezoekers hebben genoten van de karakteristieke verhalen en de gastvrije sfeer, zo werd gecomplimenteerd.

Zie voor meer Herman de Man ervaringen in de afgelopen weken https://www.hermandeman.nl   Wat hebben we eerder op Hoeve Maria beleefd ? een paar momenten uit vele.....

ACCORDEONATA: Buitenconcert zondagmiddag 7 juli 2019; een muzikaal sprookje!

Hopelijk kunnen we in 2021 opnieuw een buitenconcert organiseren! Helaas wegens corona maatregelen verschuiven we ons concert naar 2022.

Waarom op Hoeve Maria? Dirry speelt in het orkest en is voorzitter van deze prachtige vereniging!

 


We hebben afgelopen winter onze buitenkeuken uitgebreid....

 Een heuse boshut achter op ons landje.... met uitzicht over de polder.


WETERING 2.0, onze thuisband speelde op Surfrock!  21 juni 2020Een zomereditie van Overdwars viel op een zwoele zomeravond.... Wel 50 mensen zaten verspreid op het erf. Geen paniek, soep genoeg!  

 

* De verlichte proeverijenroute in de maand februari 2018 was een groot succes. Wij mochten ruim 400 bezoekers in onze warme buitenkeuken ontvangen verdeeld over 6 avonden. Met name de zelfgemaakte advocaat vond gretig aftrek evenals de kniepertjes vers van het wafelijzer.  * Op VALENTIJNSDAG woensdag 14 februari is door 6 stellen getrouwd....met een knipoog.    Sfeervolle en verrassende avond!          

 


 
* Een romantische huwelijksvoltrekking onder de lindebomen... 

 

 foto: http://anouschkarokebrand.com/* Ruim 800 bezoekers mochten we verwelkomen tijdens de Winterfair eind november 2016, velen maakten gebruik van de pendeldienst met de huifkar. We bedanken alle deelnemers, helpers en bezoekers voor een fantastische belevenis in hartje Krimpenerwaard. Klik op onderstaande link voor een sfeerimpressie.

https://myalbum.com/album/RUEK4s0IRQaM


Het hele jaar door:

1) Elke laatste woensdagavond van de maand Systemisch Werk; (familie)opstellingen in kleine groep (hooguit 6 personen). Info aanvragen s.v.p. per mail dirry@renneboom.nl  Dit wordt wegens ruime belangstelling vervolgd in 2020.

Voor individuele opstellingen graag een afspraak maken op een andere dag of avond. 

2) Verhuur van onze  accommodatie Hoeve Maria met verzorging voor een groep, al of niet met inhoudelijke en/of organisatorische (bege)leiding door u geregeld of door ons gegeven. 

Activiteiten tot uiterlijk 21.00 uur. Geen overnachtingen.

3) Individuele counseling en coaching door Albert of Dirry op Hoeve Maria of op sleepboot Dirkje te Rotterdam. Een vaartocht voor 4 personen is bespreekbaar. 

Wij bieden u een unieke ervaring op een magnifieke plek in de polder of op een varend monument in hartje Rotterdam.

Rust, ruimte en reflectie

Voor wie

Personen of organisaties die gericht zijn op intense beleving en persoonlijke ontwikkeling.

Groepen die op een of andere manier verbonden zijn met elkaar; teamleden, famiie, vrienden,... of mensen die ter plekke verbondenheid ervaren door eenzelfde activiteit of ervaring. 

Bijvoorbeeld:

* U wilt voor de wet en/of ceremonieel trouwen in de natuur, binnen - buiten in de polder. Een trouwambtenaar en bode van de gemeente Krimpenerwaard komen graag op Hoeve Maria. U mag ook een onafhankelijke trouwambtenaar kiezen naar uw idee en wensen, speciaal voor uw trouwplechtigheid door de gemeente aangewezen als wettelijke vertegenwoordiger. Wij hebben bijzonder goede ervaringen met Carla Pera, zie  www.uwtrouwambtenaar.nl/

* U trakteert uw team op een landelijke team-dag met of zonder inhoudelijk programma.

* U zoekt een intieme trouwlocatie om uw ja-woord te geven.

* U zoekt een inspirerende locatie voor de aftrap van een organisatieverandering.

* U geeft een workshop en bent op zoek naar een ideale buitenlocatie.

* U zoekt een natuurlijke omgeving voor een persoonlijk afscheid onder leiding van Jan Vink, Afscheid & Uitvaart www.jan-vink.nl 

* U geeft een cursus en wilt deze op een rustieke plek geven.

* U wilt dineren, uit en toch 'thuis' via www.smaakvandewaard.com 

* U geeft training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of teamspirit en zoekt een uitnodigende locatie in het westen van het land.

* U wilt een fotoreportage van uw huwelijk op een plek vol verrassingen...Marjolein/ Jolarpictures in Krimpen aan de Lek of  Stephan Markus fotografie te Gouda.

* U maakt deel uit van een organisatie die zich blijvend ontwikkelt en zoekt hiervoor een aantrekkelijk polderverblijf.

* U vergadert voor de verandering buiten de deur of op een boerenzolder.

* U organiseert een reünie met jeugdvrienden, klasgenoten, oud-collega's, ..... 

* U viert een feestelijk gelegenheid met familie/vrienden in besloten verband, een lunch of diner en verder lekker toeven op het erf. Als uitstapje kiest u voor een bezoek aan kaasboerderij Schep, onze buurboer. Een rondleiding door de kaasmakerij of kaas kopen in het kaaswinkeltje  http://www.kaasboerderijschep.nl

* U wilt met een groepje 'bomen' en kiest daarvoor een aantal hangmatten onder de lindebomen.              

* U wilt met de huifkar de Krimpenerwaard rondrijden en een tussenstop op Hoeve Maria. Belt u met familie Broere in Lekkerkerk 0180 663151 - rondritten met 8 tot 54 personen